Äppelkaka/Om oss

Om oss bakom Appelkaka.nu

Välkommen till Appelkaka.nu, din ultimata resurs för allt som rör bakning och bakningstillbehör! Vårt hjärta klappar för den underbara konsten att baka, och vi är glada att du har hittat hit.

Vår historia

Appelkaka.nu grundades 2018 av Kristoffer Larsson, en passionerad hemmabagare som ville skapa en plats där likasinnade kunde samlas, lära och dela med sig av sina kunskaper om bakning. Vad som började som en liten blogg om bakrecept växte snabbt till en omfattande plattform, dedikerad till att erbjuda högkvalitativa guider, recensioner och inspiration för bagare på alla nivåer.

Vad vi gör

På Appelkaka.nu ägnar vi oss åt att hjälpa dig att ta din bakning till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare och precis har upptäckt glädjen i att skapa dina egna bakverk, eller om du är en erfaren bagare på jakt efter nya utmaningar och tekniker, har vi något för dig. Vårt mål är att erbjuda dig de bästa tipsen, trixen och verktygen för att lyckas i köket.

Här är vad du kan förvänta dig att hitta på vår sajt:

Vårt löfte

På Appelkaka.nu är vi engagerade i kvalitet och integritet. Vi strävar efter att alltid ge ärliga och välgrundade råd och rekommendationer. Vi tror på kraften i gemenskap och ser fram emot att växa tillsammans med dig som en del av vår bagarfamilj.

Tack för att du valt att vara en del av vår resa. Nu låt oss rulla upp ärmarna, mjöla händerna och skapa något fantastiskt tillsammans!

Med värme,
Kristoffer Larsson och Teamet på Appelkaka.nu


Skicka ett meddelande